Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ-ΣΗΡΟΤΡΟΦΙΑΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ.!

...να το ξαναπώ για να το εμπεδώσουμε όλοι; ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ-ΣΗΡΟΤΡΟΦΙΑΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ.! Δεν έχω και δε θέλω να έχω καμία σχέση με το συγκεκριμένο χώρο και άτομα που βρίσκονται εκεί. Έχω τη χειρότερη γνώμη (δικαίωμα μου και δεν θα το συζητήσω με κανέναν που φυσικά έχει δικαίωμα σε αντίθετη άποψη) και γι' αυτό, με εκνευρίζουν αφάνταστα σχετικές συζητήσεις. Να διευκρινίσω κάποια απλά πράγματα και να προλάβω ανάλογες μελλοντικές ερωτήσεις (όπως αυτές που άκουσα σήμερα):

-Υπογράφω άρθρα μου ως Διδάκτορας Μελισσοκομίας Α.Π.Θ. γιατί από εκεί πήρα το διδακτορικό μου δίπλωμα. Είναι ιδιότητα και όχι εργασιακή σχέση!

-Με αναφέρουν στις ιστοσελίδες τους γιατί πολύ απλά έχουν να ενημερωθούν πάνω από 6 χρόνια! Δεν ευθύνομαι εγώ για το ότι δεν ξέρουν ή δεν μπορούν να ανανεώσουν το site και να με αφαιρέσουν!

-Στα κλασσικά "από το Εργαστήριο Μελισσοκομίας του Α.Π.Θ. μου είπαν ότι βρήκαν/έκαναν να κάνω/να μην κάνω αυτό/το άλλο και δούλεψε/δε δούλεψε, τι γνώμη έχεις;" η απάντηση είναι ότι δεν έχω γνώμη για κάτι που δεν έχω ερευνήσει ο ίδιος ή δεν έχω διαβάσει στη διεθνή βιβλιογραφία ή και αν έχω γνώμη, την κρατάω για τον εαυτό μου. Αποταθείτε στους ίδιους!


Αυτά! Τουλάχιστον από άτομα που επισκέπτονται το blog ελπίζω να μην ξανακούσω για το συγκεκριμένο θέμα!



11 σχόλια:

  1. Είμαι! :D
    Για αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν αναφέρομαι στις δικές σου ερωτήσεις! Άλλοι με εκνεύρiσαν! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με γεια τη σελίδα. Ωραία είναι. Πιο χαρούμενη και πιο ελαφριά από την προηγούμενη, κάνει ωραία αντίθεση με τη βαρύτητα των κειμένων.:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ! Χμμμ... μήπως να έκανα τη σελίδα βαριά και ασήκωτη και να ανεβάζω μόνο χαζοχαρούμενα θεματάκια; ...λες; :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. merdes..mais pourquoi qu'est qui c'est passée?
    une réponse a la curiosité des nouveaux arrives peut-être? ....j'aime bien votre article sur les tactiques défensives de A.Cypria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Dear Kyu,
    Thanks for your nice comments about the defensive tactics of Apis mellifera cypria.
    Could you please switch on to English? It would make communication easier. My French are really pathetic. Thanks!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Hmmm... endiaferon. Agapito hmiaimo, liges perissoteres leptomereies parakalo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Hmmm... pros to paron oxi..:ppp k vlepo R qui fait peuR pour les analyses de données :)))) oraia oraia :) a+ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Loipon agapite/agapiti Kyu, afou gnorizeis gia to R kai afou exeis diavasei papers sta opoia to xrisimopoiisa (mias kai ta perissotera einai me syndromi) paei na pei pos eisai toy synafiou.
    Kairos na apokalypseis liga sxetika me tin taytotita sou giati arketa mpleksimata exo me tin "anonimia" sto blog mou..
    Thanks!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Παπαχριστοφόρου,παρακαλώ πείτε μου ένα στοιχείο επικοινωνίας γιατί θέλω να συζητήσουμε για μια πιθανή συνεργασία.Το email μου είναι zkaramani@mediasuite.gr. Σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή